Vezetett íz-utazás

Legyen a szósz és egy kanál a kezedben, és kövesd az alábbi utasításokat!

Vezetett íz-utazás
Az utazáshoz cseppentsen néhány cseppet a nyelvére. Ez egy nagyon enyhe szósz, így ha nem használod eleget, valószínűleg nem fogod érezni a fűszert, amit érezned kell, ahogy az íz változik, ahogy ide-oda ugrál az ecet és a paprika íze között. egy 6 hónapos kipróbálta és élvezte a szószomat egy csepptel, így te döntöd el, hány cseppet.
Miután eldöntötte, hány cseppet használjon, tegye egy kanálra, és egye meg az egész kanállal. Ezután olvassa el az alábbi leírást.
A szúrósságot az ecet adja,
majd a bors erejét érzed.
A csípősség gyorsan csökken,
nem erősödik sem nem nyúlik hosszúra a fűszeresség erzet.
És most változni fog az ízvilág,
8-szor a következő 30 másodpercben, ahogy a fűszer és az ecet íze váltakozik, mint domináns ízek.
Dőlj hátra, csukd be a szemed, és szentelj teljes figyelmet az ízlelőbimbóidnak úgy, ahogyan azt valószínűleg még soha nem tetted. Számolj 30-ig, majd nyisd ki a szemed és folytasd az olvasást.
A kalandos íz-világ utazás első állomása az ízlelőbimbók ecetre való reagálása. Ezután érkezik a bors ereje. Ahogy ez elhalványul,  ismét érezzük az ecet szúrósságát.  Miután enyhül a szúrósság, újból üt a bors ereje, majd ismét az ecet veszi át az ízlelőbimbók irányítását.  Ez így váltakozik oda-vissza, akárcsak egy íz-tangó.
Körülbelül mostanra a kettő megtalálta a közös hangot, és az íz, amit most tapasztalsz, 5-10 percig fog tartani. Fagylalt, osztriga, whisky, görögdinnye, ami csak eszedbe jut, mind alkalmas egy íz-utazásra a szósszal.
A szósz hűtés nélkül tárolható.
Nem csupán az elkészítését és szabadon forgalmazását szeretném nyitottá tenni bárki számára, hanem a teljes bevételt jótékonysági célra szánom. Így szó szerint jobbá teszi a világot. Cseppenként jobbá tesszük a világot.